Чи може Авааз допомогти моїй петиції досягти свого адресата?

Автори петиції зазвичай самостійно передають адресатам власні петиції. Ви можете зробити це, надіславши мішені вашої петиції лист із посиланням на вашу кампанію та списком підписантів, або роздрукувати петицію та підписи та надіслати документи поштою чи вручити особисто.

Ми хочемо, щоб передача була успішною, тому ось кілька порад: Як організувати хорошу передачу петиції: - Виберіть дату, яка збігається з пов’язаною подією або активним періодом у ЗМІ, присвяченим цьому питанню, щоб забезпечити петиції широке охоплення. - Зв'яжіться зі своїм адресатом та перевірте, чи вони самі приймуть петицію. Якщо ні, запитайте, чи може хтось у їхньому офісі це зробити. Якщо все ще ні, знайдіть політичного опонента вашого адресата, який може підтримати вашу кампанію (чим відоміший, тим краще). - Залучть експертів з цієї проблеми, які будуть присутні під час передачі петиції, щоб надати ваги вашій петиції. - Запросіть людей! Розішліть запрошення на цю подію через свої мережі.

Як зацікавити ЗМІ: - Зробіть передачу креативною: нетипові теми та посили на подіях роблять їх цікавими для аудиторії ЗМІ. - Зробіть передачу яскравою: найголовніші новини мають чудове візуальне оформлення — запросіть фотографа, пам’ятайте про те, як ви організуєте подію з точки зору фотографії, і зробіть її помітоню. - Зробіть передачу зрозумілою: майте стислий прес-реліз (не більше однієї сторінки) з ілюстраціями, якщо це можливо, щоб надіслати інформаційним агентствам.

Якщо у вас є додаткові запитання чи коментарі, надішліть нам повідомлення, натиснувши рожеву кнопку «Зв’язатися з нами» у нижньому правому куті.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.