У мене є ідея кампанії — що мені робити?

Нам надсилають набагато більше чудових ідей для кампаній, ніж ми можемо здійснити.

Ми б не хотіли, щоб будь-яка з цих ідей була забута, тому Авааз має онлайн-платформу, яка надає інструменти для змін таким чудовим Аваазівцям, як ви. Платформа спільноти дозволяє створювати власну петицію, яку можна поширити між друзями та родиною по всьому світу. Це дуже просто!

Кожна велика петиція починається з великої ідеї. На платформі Петиції Спільноти Авааз ви можете створити петицію за три кроки:

Початок: введіть основну інформацію про кампанію – що ви хочете, кого ви просите та чому? Запуск: перевірте попередній перегляд петиції, відредагуйте все, що хочете змінити, і опублікуйте її, щоб люди могли її підписати. Поширення: Ви готові вийти з петицією до світу. А тепер поширюйте — ваша петиція сама не підпишеться!

Не можете дочекатися, щоб почати? Натисніть тут, щоб створити петицію зараз!

Щоб отримати додаткові поради та інформацію, перегляньте ці сторінки.

Виникли проблеми? Будь ласка, не соромтеся надіслати нам повідомлення, натиснувши рожеву кнопку «Зв’язатися з нами» у нижньому правому куті. Ми подбаємо про ваш запит якнайшвидше.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.